Pages

Temanku !

Jom Exchange Link ! - Dont Forget to Follow me ye ^_^ ngeee - I will follow u back !

Tuesday, June 12, 2012

Tips untuk mengelakkan kad matrik anda dirampas semasa peperiksaan

Okey , assalamualaikum.




Hari nie gua nak berkongsi satu bende kat korang , esspecialy member2 yang berada di UUM , mesti korang pernah merasakan saat cemas dan genting apabila kad matrik anda di rampas semasa menduduki peperiksaan kan ? Betul tak ? Jom kita troll pengawas peperiksaan !


Apabila kat matrik anda dirampas ,
anda akan berfikir , " apasalah aku? " "aku dah buat apa nie ?" " depa nak buat apa dgn kad matrik aku ?
Benda - benda macam nie menganggu konsentrasi anda :p


Depa nak berkenalan ngan aku kot.  Eh , please . ade ke orang nak berkenalan ngan aku ? hahaha -.-"
Okey , tanpa melengahkan masa , gua nak story cket pasal tips - tips untuk mengelakkan kad matrik anda daripada dirampas oleh predator apabila menjelangnya waktu peperiksaan .


Tips nie gua fikir time exam managamenet ethics tadi . hehehe =)


Langkah pertama :
Pastikan anda tidak melanggar etika pemakaian . hahaha . Just kidding ~ dalam hati korang mesty berkata - kata " alah , tips mcm nie , aku pun tau" ape punye blogger la. hahaha . okey , gua nak serius nie , bagi gua masa dulu .


Langkah pertama :
Semasa memasuki dewan peperiksaan , berlagaklah seperti anda tidak melakukan sebarang kesalahan . Bagi yang lelaki , berlagak macho sikit , kalo jumpa pengawas yang ala - ala awek cun , yang muka lebey kurang Maya Karin tu , pergi usha dulu . Bagi yang perempuan pulak , berlagak lah seperti anda laa perempuan melayu terakhir ~ Jangan lupa buat duck face yang selalu korang buat kat facebook tu sekali ye. wakakaka


Langkah yang kedua :
Semasa peperiksaan , mesti semua pernah mengalami benda yang sama , terutamanya pelajar UUM laa, tak tau plak kalau universiti lain . Proses semakan kad matrik ,mengambil borang kehadiran dan semakan kad pengenalan anda . Kebiasaanya , masa nie , pengawas tu just akan semak kad matrik , ic dan slip anda sahaja .


Langkah ketiga (PENTING) :
Selepas proses semakan dijalankan , pastikan anda MENYEMBUNYIKAN kad matrik anda di sebalik slip peperiksaan atau di bawah kertas soalan , letak dalam pencil box pun takpe. ekekeke . Tapi kene diingatkan , ic letak macam biasa , bagi depa nampak . nak tau kenapa ? baca sampai habis dulu .


Tau kenapa ? haa . Menurut pemerhatian gua , pengawas yang merampas kad matrik sentiasa berkeliaran di dalam dewan peperiksaan semasa peperiksaan sedang dijalankan. Nak carik mangsa leteeww.. hahaha


Masa nie laa , apabila depa nak rampas kad matrik korang , depa akan tengok , " eh , kad matrik takde dah , mesti pengawas lain dah rampas nie " , so anda telah terselamat daripada di rampas kad matrik .
SO , KITA DAH BERJAYA TROLL MEREKA !
Gua buat tips nie bukan saje- saje buat , tapi dah melalui pengalaman , n ajar member gua yang sama buat , and hasilnya adalah POSITIF ! so , lepas nie , try laa buat dan kalau anda rasa berjaya , please bagi tau ye . hahaha . 




Nota Kaki : Selamat maju jaya semua !

38 orang tengah membebel:

mugmerah said... Reply Comment

hahaha. tinggal 1 paper je pon lg. tp mcm bgus je idea. XD

fariQuE said... Reply Comment

hahahahaa , last paper nie laa try buat . meh2 try . hahahaa

Anonymous said... Reply Comment

ambien zolpidem buy zolpidem online pharmacy - zolpidem tartrate 10 mg high

Anonymous said... Reply Comment

valium generic valium joint - generic valium buy

Anonymous said... Reply Comment

ambien drug what is ambien drug - ambien side effects if you stay awake

Anonymous said... Reply Comment

buy diazepam diazepam (valium) 2mg - legal buy diazepam online

Anonymous said... Reply Comment

diazepam 10 mg buy diazepam online forum - uses for diazepam valium

Anonymous said... Reply Comment

buy diazepam online diazepam high effects - diazepam 10mg sleep

Anonymous said... Reply Comment

diazepam 5mg buy d 10 valium - does valium drug do

Anonymous said... Reply Comment

ativan pills buy lorazepam online canada - can i buy lorazepam online

Anonymous said... Reply Comment

buy xanax overnight delivery generic xanax medications - generic xanax 3mg pills

Anonymous said... Reply Comment

ativan for sale ativan withdrawal program - ativan side effects pediatric

Anonymous said... Reply Comment

buy diazepam diazepam 10 mg lab chile - buy cheap diazepam no prescription

Anonymous said... Reply Comment

order ambien without prescriptions ambien selling price - why is generic ambien cr so expensive

Anonymous said... Reply Comment

order soma somanabolic muscle maximizer yahoo answers - soma drug forms

Anonymous said... Reply Comment

generic diazepam valium diazepam pregnancy - valium zyprexa

Anonymous said... Reply Comment

valium medication buy valium online uk - how to buy valium online uk

Anonymous said... Reply Comment

ambien pills ambien for sale online cheap - ambien cr website

Anonymous said... Reply Comment

carisoprodol without prescription high off carisoprodol - soma 250 mg drug

Anonymous said... Reply Comment

soma no prescription where to buy soma seeds - carisoprodol during pregnancy

Anonymous said... Reply Comment

buy valium roche get online valium prescription - are valium and xanax the same thing

Anonymous said... Reply Comment

ambien no rx seroquel vs ambien insomnia - ambien cr shortage

Anonymous said... Reply Comment

buy valium online valium 10 mg amp - valium for sale topix

Anonymous said... Reply Comment

Blogger: ONE STEP AHEAD - Post a Comment generic meridia - buy sibutramine no prescription http://www.meridiaordernow.com/#buy-sibutramine-no-prescription

Anonymous said... Reply Comment

Side Effects From Medication Simvistatin buy prednisolone online - buy cheap prednisone http://www.prednisone4sale.com/#buy-cheap-prednisone

Anonymous said... Reply Comment

dalsCleax soma sale - soma for sale no prescription http://www.recipesandfamily.com/#soma-for-sale-no-prescription

Anonymous said... Reply Comment

Evergreen Family Natural Medicine fluconazole without prescription - diflucan without prescription http://www.diflucansaleonline.net/#diflucan-without-prescription , [url=http://www.diflucansaleonline.net/#order-diflucan ]order diflucan [/url]

Anonymous said... Reply Comment

Drug Users In Pueblo buy generic lexapro - buy lexapro http://www.costoflexaproonline.net/#buy-lexapro , [url=http://www.costoflexaproonline.net/#buy-lexapro-online ]buy lexapro online [/url]

Anonymous said... Reply Comment

2, buy zolpidem online - buy zolpidem http://www.opensourcewcms.com/#buy-zolpidem , [url=http://www.opensourcewcms.com/#ambien-no-prescription ]ambien no prescription [/url]

Anonymous said... Reply Comment

xrh cheap atomoxetine - generic strattera atomoxetine http://www.stratteraforsale.net/#generic-strattera-atomoxetine , [url=http://www.stratteraforsale.net/#buy-cheap-strattera ]buy cheap strattera [/url]

Anonymous said... Reply Comment

Hello, female viagra - generic sildenafil http://www.viagraonlineoffers.com/#generic-sildenafil , [url=http://www.viagraonlineoffers.com/#generic-viagra ]generic viagra [/url]

Anonymous said... Reply Comment

buy tramadol online tramadol addiction methadone - tramadol 50mg hcl

Anonymous said... Reply Comment


4 Cymbalta 60mg - generic for cymbalta http://www.cymbaltaduloxetineorder.net/#cymbalta-without-prescription, [url=http://www.cymbaltaduloxetineorder.net/#cymbalta-60mg]Order Cymbalta[/url]

Anonymous said... Reply Comment

6, generic adipex online - buy adipex no prescription http://www.costofadipex375.com/#adipex-generic, [url=http://www.costofadipex375.com/#adipex-generic]adipex generic[/url]

Anonymous said... Reply Comment

3, cheap adipex 37.5 - where can i buy adipex online http://www.costofadipex375.com/#cheap-adipex-online, [url=http://www.costofadipex375.com/#buy-cheap-adipex]cheap adipex 37.5 mg[/url]

Anonymous said... Reply Comment

3, provigil online order - generic provigil online http://www.provigilonlinediscount.com/#order-provigil, [url=http://www.provigilonlinediscount.com/#provigil-no-rx]provigil without prescription[/url]

Anonymous said... Reply Comment

2013 buy bupropion - generic bupropion http://www.wellbutrinforsaleonline.net/, [url=http://www.wellbutrinforsaleonline.net/]cheap bupropion [/url]

Anonymous said... Reply Comment

Blogger: ONE STEP AHEAD - Post a Comment [url=http://www.somarxfastrelief.net/] Carisoprodol Online [/url] generic soma - Soma Without Prescriptions - cheap soma no prescription [url=http://www.prednosineonline4sale.net/]buy prednisone online [/url] buy prednisolone - buy prednisolone online - buy cheap prednisone - http://www.prednosineonline4sale.net/ [url=http://www.buymaxaltrxonline.net/]maxalt price [/url] maxalt without prescription - buy maxalt - buy maxalt online - http://www.buymaxaltrxonline.net/ [url=http://www.buymaxaltrxonline.net/] Maxalt Cost [/url] buy cheap maxalt - Order Maxalt - buy generic maxalt