Pages

Temanku !

Jom Exchange Link ! - Dont Forget to Follow me ye ^_^ ngeee - I will follow u back !

Wednesday, January 4, 2012

Mahasiswa Kutuk UUM punye Palapes ?

Assalamualaikum , Hari nie , aku nak buat entry pasal budak yang kutuk PALAPES . Korang nak tau tak PALAPES tuh ape ? Mesti nak tau kan . P.A.L.A.P.E.S means PASUKAN LATIHAN PEGAWAI SIMPANAN . Wow , gempak gak ekk ? Oke , berbalik kepada cerita tadi , sedang aku stdy2 tyme nak final neh , tetibe tengok satu post budak UUM , ckap nak carik mamat nie , aku follow up laa citer dyaorg nie . At the end , aku dapat tau , laa... rupanya ade org dok kutok PALAPES . ape tak hangin satu PALAPES neh .



Yang aku tak boleh blah neh , dye cakap PALAPES tuh binatang ape ? errr ~ Geram gak la.. walaupon aku bukan budak PALAPES ! Yang aku tertarik dengan moto blog nie is :

Jika ditegur orang zip seluar terbuka , Jawab je dengan selamba ini gaya berfesyen atau katakan zip tuh rosak sambil berfalsafah " Biar ZIP ROSAK JANGAN ROSAK AKHLAK " what the f*** !

Ha... mencarut plak dah aku neh . hahahaha . Maafkan saya :p Oke , now aku nak pesan laa kat MAMAT HOT NIE (Klik blog untuk view) , ko kate ape nie weyh ? mcm nie ke berakhlak bagi kau ?

Dekat entry nie dye tulis : Menatang bodoh ( PALAPES ) and Dog - Brained - Good - For - Nothing
Aku terus baca , memang bnyak gak laa komen dari budak2 UUM laa kot. TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA MAMAT NIE . Semoga pintu taubat masih terbukak untuk kau .

Aku scroll down , lastly , aku jumpa gambar dye ! Dye attach dalam tuh , nak tgok tak???
.
.
.
.
.
.
.
.

Ooops ! Kantoi sudah , pesanan aku kat mamat nie : 
  1. Berhenti buat benda tak berfaedah
  2. Mintak Maaf kat semua yang ko dah maki , caci and hina tuh .
Memalukan Universiti Utara Malaysia jek ! PALAPES , WE PROUD OF YOU GUYS ! =)





21 orang tengah membebel:

fariQuE said... Reply Comment

yeah ! Geram kot , ntah ape2 je dye neh .Thanks for viewing bro :)

Anonymous said... Reply Comment

thanks la bro support topik kitorg...(ko da tgk abes kn komen2 tuh kn...n da tgk gak post pasal budak 2 sape kn...)

fariQuE said... Reply Comment

Yeap , aku jumpe topik korang kat UUMSEKARANG . Yang aku geram siot , dye leh wat selamba je , tak mntak maap pon . Nak publish muka dye td , p malas lak , bukan offensive mcm dye . hahahaha :D

ajim_unbreakable said... Reply Comment

sape owner blog ni yerk?? aku nk jumpa dia laaa. aku nk kasi penampo banyak kt dia. serius. macam @#%*& blog dia..

Anonymous said... Reply Comment

NIE MAKLUMAT PASAL BUDAK TU:

NO MATRIK : 198274@student.uum.edu.
NIK EZAD AMIR BIN MOHD SALLEH nama penuh dia
Bachelor of Science Agribusiness Management with Honours
asal negeri Kelantan
28/01/1990 trikh lahir dia
1C301 DPP MAS

fariQuE said... Reply Comment

WOWWW ! Siap ade detail lagi tuh . hahahahahahaha

Anonymous said... Reply Comment

pergghh..sesuke hati je ngutuk bgai...klau muke tu market..hot!!xpe gak..ni...erk~

BoLong aNak sempoRna said... Reply Comment

makaseh bro...
proud to you gak...
ada juga rupanya orang sayang PALAPES

Anonymous said... Reply Comment

semoga dia tu, mendapat balasan yg stimpal ddunia dn akhirat.....hehehe.....

fariQuE said... Reply Comment

Bolong : Welcome bro . Gua sayang semua org bro :p

Nor Syuhada Basir said... Reply Comment

jap. dpp mas kot. budak palapes ada buat latihan sampai dpp mas pulak?

fariQuE said... Reply Comment

Nor Syuhada : Difahamkan , dulu dye duduk kat BSN , skang kat DPP MAS , tu apa yg saya tau :)

Anonymous said... Reply Comment

sya lagi mmang x boleh terima apa yang dak laki nie ckap..kitorang (PALAPES) manusia jugak..x da kena mngena pun kitorang msuk nie sbb pasal elaun semata2..terpulang pada individu itu sendiri. KALO berani, TAHAN lasak, join je PALAPES nie..Even kitorang nie palapes,kitorang x menyusahkan sesiapa. PALAPES2.., STUDENT2 jugak kami.PLEASE RESPECT US..

realurve said... Reply Comment

org jeles mang cam tu
xleh nmpk org len senang
da bnd jak nk tegur
no one perfect
so xda hak nk kutuk lau dr sndr tu x perfect

Anonymous said... Reply Comment

terbaik la boss sbb support kami..cam nie la bqu student uum..bkan mcm bdak tu..keja nak ngutuk ja..

Anonymous said... Reply Comment

bro... tu entry die yang 3kali dah edit.. ko nak enty blog die y asal?.... tjuk enty die y asal BINATANG ANEH HENTAK KAKI PUKUL LIMA PAGI.

Anonymous said... Reply Comment

perghhh org kampungku upenyer....wt malu jer...hampeh tol.....nk kne karate nih....huh..!! i love palapes n suksis... ^_^

arshad said... Reply Comment

yup, entry yg asal dier tulis binatang aneh hentak kaki pukul lima pagi

Noor Suraya said... Reply Comment

Duk google pasai budak palapes tiba2 terjumpa lak entry ni..perghh..panas bersirap gak la darah saya kalau terbaca ni..mmg p cari la budak ni.pa hal yg hg tak puas hati sgt?
hmm...depa taktau pa yg budak palapes leh buat.