Pages

Temanku !

Jom Exchange Link ! - Dont Forget to Follow me ye ^_^ ngeee - I will follow u back !

Friday, January 13, 2012

Eyh ! Lama Gua tidak update Gua punya entry !

Assalamualaikum , eyh , laman jugak gua tak update gua punye blog ek ! Sampai takde dah org nak masuk gua punye blog. Huhuhuhu , sedeyh kot , tanpa korang sume , ape laa sgat gua punye blog nie . Sedih terkenangkan blog yang lama , Sekarang gua kene mula lagi dari bawah . Eyh , nak tau sebab gua x update blog gua ? Sebab sekarang gua tengah berjihad. Ngeh3x~ Gua bukan berjihad di medan peperangan , tapi gua berjihad kat :


Haaa . Ni laa tempat gua berjihad. hehehee , Gua final exam laa der ! Nak tgok tak tempat gua berperang ? Meh gua sher sikit . Gua x leh ambik bnyak gambar , sebab time tuh , ade hamba ALLAH dok ckap kat mikrofon , sebelum exam . Dia cakap :





Students are not allowed to bring any communications devices . Students may get penalty if bring blablablabla...... tapi gua bawak jugak ! hahahaha... sebab , rules dibuat utk kita break. hikhikhik




Malam before kitaorg pegi berjihad tuh , ada sedikit gambar laa, sempat jugak gua pegi tangkap gambar , time tuh menunjukkan 4.35 a.m kalau gua tak silap. Paper Production Operation Management ! So , tu laa sebab gua tak update blog . hehehehe. nanty gua ada story baru gua sher sama korang sume .




Nota Kaki : Good luck ! Gua ada satu paper lagi .

3 orang tengah membebel:

Gaung aka fahamimajid said... Reply Comment

untungla ader satu paper lgi..goat luck then :)..tak der citer buat cekodok ker?ha3

fariQuE said... Reply Comment

hahahahha ! syhhhhh ! jgn bgtau kat org bri ! :p