Pages

Temanku !

Jom Exchange Link ! - Dont Forget to Follow me ye ^_^ ngeee - I will follow u back !

Monday, December 13, 2010

Memori sem 1 (UUM)

Yeepiii!!!~ hehheee...ahernya, aku nak balek swak dah...
sedar yak sedar, dah abes ekk sem neh, tggu next sem pulak !
bydaway, nak mengungkap cerita sem neh,
giler bnyak memori r sem 1 aku kat UUM neh, walaupon
dok kat UTAN MADAGASCAR SINTOK =)

bydaway, aku jmpa ramai gak r member,
n learn how to study kat U..
hehehee...dulu2 kite dgar2 tue abg2,kakak2 cte, cakap, university life is the the best thing ever
now my answer is : YUP ! UNIVERSUTY LIFE IS THE COOLEST THING EVER =)

Kpd adek2 : Blaja rajin2 tau! nanti leh masok u...hehehee...ingat tue :p

Bydaway, kenangan kat UUM mcm2 r,pegi penang with member, rojer2 kat Kedah,
haahahaha~~ Ade kngan yg paling lawak ar for me !
lau imbas balek...ingat ag, fist time pegi penang with member,
kitaorg sesat, last2 naik atas jmbatan tue balik...pergghhx!
tak mcm naik 2 kali..hahhaah :D
nie sume keje driver tue, a****.hahahaa :D

Nie antara memory2 sem 1 aku 2010...hahaha



MaeL n IjaD


Fauwaz . hahaha




pasnie, start pulak sem 2

Hm.. cmne ekk sem 2 nanti ??
arap2 bjalan dgn lancar gak..
mcm sem 1 neh~
heheheh ... amin :)

Bydaway, sem 1 neh dah bgitau aku, how does campus life is... 

2 orang tengah membebel:

suaraburok said... Reply Comment

hang p penang! xhabaq kat aku! angg memang! abu2~! pasai tu la ang sesat kat jmbtn! ang ptt bawak aku taw

fariQuE said... Reply Comment

hahahha~ ang kat ne?? aku mai penang, bukan aku tak habaq ang...aku tak tau cmne nak habaq. ang bkan bagi num kat aku nooh... loklak toi r~