Pages

Temanku !

Jom Exchange Link ! - Dont Forget to Follow me ye ^_^ ngeee - I will follow u back !

Saturday, April 14, 2012

Ngap Sayot ( Sarawak ) membelasah Kedah ! Bangga menjadi anak SARAWAK !

Yeah , lama jugak tak tengok perlawanan live kat stadium , tetiba pulak member ajak pegi tengok perlawanan Kedah VS Sarawak yang berlangsung di Stadium Negeri Kedah . Apa lagi , kitaorg pelajar-pelajar UUM terus laa menyerang Stadium tu . Hahaha . Macam- macam perasaan bermain di perasaan gua , sampai je stadium , terus kene provok dengan penyokong Kedah . Hmm , what to do , tahan hati dan perasaan je laa , sebab tempat orang . Hahaha .


Tapi gua rasa bangga , walaupun main away , tapi team gua , leh score 2-0 , maksudnya , KENARI dah di NGAP oleh Buaya ! Oh yeahh ! Time tu hanya tuhan je tau , bayangkan , berada di tengah- tengah beribu penyokong Kedah , dengan membawa bendera Sarawak . Tindakan yang berani . Terdengar jugak suara - suara yang dok memaki je , pakai topi aji , tapi ntah ape - ape. ahh ! lupakan saje , yang penting team aku menang ! hahahahaa, 


Aku bangga menjadi anak Sarawak . Sangat berbaloi dari UUM pergi stadium . Hehehe , cayalah ! Siap bersalaman dengan pemain lagi tu . Kau ade ??










Nota Kaki : Walaupun berada jauh di negeri orang , tapi kami tetap bersatu hati ! Oh yeahhh :D HIDUP SARAWAK ! TANAH TUMPAH AIRKU :)

0 orang tengah membebel: