Pages

Temanku !

Jom Exchange Link ! - Dont Forget to Follow me ye ^_^ ngeee - I will follow u back !

Thursday, February 9, 2012

Pekerja KFC tumbuk customer ?

assalamualaikum ..

kalau mau makan, masak sendiri la b*bi! itu laa ayat yang dilemparkan oleh salah seorang pekerja KFC di i-city, shah alam kepada pelanggan, bukan sahaja dilemparkan dengan kata-kata kesat malah pelanggan ini telah dipukul oleh pekerja KFC.

satu Malaysia kecoh apabila video pekerja KFC tersebut memukul pelanggan tersebar yang dapat dilihat di laman youtube. klik DISINI

Ini adalah respon KFC berhubung dengan kejadian ini .

respon-KFC-pekerja-tumbuk-pelanggan

menurut sumber, pelanggan ini menunggu selama sejam dan selepas itu dia dimaklumkan bahawa KFC tersebut telah kehabisan ayam, pelanggan ini marah lalu meminta pihak pentadbiran KFC meminta maaf tetapi tiada respon dari pihak KFC. alahaiii. kes tahun lalu kehabisan burger, haaa ni ayam pula dah. kang Hitler marah sapa nak jawab? LOL.

KFC worker fight with customer in I-City…the customer were waited for more than 1 hour but when comes to his turn, there is NO MORE fried chicken for him… the customer request the management to apologize but the useless Store Manager doing nothing instead the worker shouted at customer – “kalau mau makan, buat sendiri lah BABI..” ….

Nota Kaki : Tapi don’t blame the worker 100 % . Hahaha , tak malu ke ? Malu laa wei , sebab ayam semua nak bergaduh . hahahaha ! Lawak siot.

4 orang tengah membebel:

Miziey said... Reply Comment

Jgn dgr dr sebelah pihak saja bro. Kalau tak silap gua, customer tu dlu yg mula. Dia maki pekerja tu kot guna kata2 kesat. Hmm.

fariQuE said... Reply Comment

@Miziey hahaha . yes ! bace laa nota kaki tu bro :)

Shoutul Heart said... Reply Comment

Hahahaha...mmg lawak....customer marah, staff bleh marah balik...bkn soal sapa mula dulu, tp cemana staff handle customer...X perlu dengar kedua belah pihak..tgk ja video tu..bl customer x puas hati dan bisnes x boleh cool down perkara tu ...sah fail...bisnes goreng pisang bleh jd lebih pro kdg2...hahaha ..bg aku mmg lawak...tp tlg la jgn jdkan isu perkauman plak ...kan3...xdak kaitan pon...semua pasal ayam...

fariQuE said... Reply Comment

hahahaha ! yeap ! nie semua salah ayammmmmmm !