Pages

Temanku !

Jom Exchange Link ! - Dont Forget to Follow me ye ^_^ ngeee - I will follow u back !

Monday, February 27, 2012

Cara nak remove Facebook Timeline


Nota Kaki : Entry ni dikreditkan kat BABY aku , sbb aku yg terbuat facebook dia jadi timeline ! Hahaha . Sorry baby . hehehehe . Kawan - kawan lain pun boleh cuba :)

Rata-rata yang mencuba applikasi Facebook yang bakal dilancarkan pada semua iaitu, Facebook Timeline ada yang berpuas hati, ada juga yang rasa rimas. Mungkin ia mengambil masa untuk pengguna membiasakan dengan paparan profile yang terbaru itu.

Dan selepas fb timeline dilancarkan, banyak cara diperkenalkan untuk remove timeline tersebut. Dan kebayakan yidak menjadi. Kali ini admin ada jumpa cara yang admin sendiri dah cuba dan aplikasi ini memang berkesan.

Aplikasi ini hanya di'install' dalam laptop anda sahaja, ini bermakna hanya anda je yang dapat tengok fb anda kembali kepada asal. Jadi, aplikasi ini sekurang-kurangnya membantu anda agar tidak serabut untuk tengok profil sendiri.:)

Jadi, kepada sesiapa yang berniat untuk membuang Facebook Timeline, berikut merupakan caranya. Selamat kembali ke fb lama! Komen jika berjaya, kongsikan kegembiraan anda..:)

Tekan DISINI untuk Google Chrome
Tekan DISINI untuk Mozilla Firefox
Tekan DISINI untuk Internet Explorer

Dah lepas klik tuh , kalau bagi pengguna google chrome akan keluar pop up kat belah bawah , klik KEEP untuk install kan :) Selamat mencuba !

0 orang tengah membebel: