Pages

Temanku !

Jom Exchange Link ! - Dont Forget to Follow me ye ^_^ ngeee - I will follow u back !

Monday, January 2, 2012

Manusia Sering Berubah :D , Nor Amalina Che BakriSedang hangat diperkatan sekarang tentang penyebaran gambar daring Nur Amalina Che Bakri. Masih ingatkah korang kepada pelajar cemerlang SPM 2004 yang mendapat keputusan 17 A dulu? Masa tu Amalina sangat heboh diperkatakan kerana kejayaannya. Sampaikan pernah ketika ditanya wartawan, Amalina menjawab cita citanya adalah dia mahu menjadi Perdana Menteri.

Kemudian, timbul cerita bahawa Amalina yang merupakan pelajar cemerlang SPM gagal di universiti. Dan hari ini, isu tentang Amalina Che Bakri muncul lagi. Kali ini, ia tentang penyebaran gambar daring. Amalina Che Bakri dikatakan sudah jauh berubah dari adat ketimuran. Aku mahu korang nilai sendiri adakah benar gambar gambar di bawah ini Amalina atau suatu fitnah semata mata? 
Mungkinkah ada dalang yang dengki pada Amalina sehingga tergamak menyebarkan gambar gambar ini? Sebenarnya gambar ini diambil daripada Facebook Amalina Che Bakri. Tak pasti itu adalah fake profile atau facebook sebenar. Dan baru beberapa minit tadi, akaun facebook Amalina Che Bakri telah pun ditutup. Lepas ni kita nantikan penjelasan dari pihak Amalina. Jika ini suatu fitnah, Amalina perlu membetulkan keadaan. 
Catatan : Haishh . ni laa manusia sekarangPas bace tuh , follow laa ekk !

0 orang tengah membebel: